Страницы: 1
RSS
Kuidas ma võitsin kasiinolt rohkem, kui mu naaber teenib aastaga
Ma olen professionaalne mängija. See ei tähenda, et ma kannan kellasid ja sõidan autodega, millest sa unistad. See tähendab lihtsalt seda, et ma suhtun mängimisse nagu töösse. Täpselt nagu sa lähed hommikul kontorisse, lähen mina lahti vavada lehe. Ja erinevalt enamikust, kes seal aega veedavad, ma tean, mida ma teen. Mul on strateegia, mul on piirid ja mul on kalkulaator kõrval. Aga mis kõige tähtsam – mul on alati vavada promo code today, sest see on minu sissetuleku esimene samm. Ilma selleta oleks nagu läheksid tööle ilma palgaleheta.

Ma alustasin viis aastat tagasi, kui kaotasin oma eelmise firma. Ma polnud mingi hasartmängur, lihtsalt üks õhtu, üks pokkerilaud ja tunne, et ma saan mustrist aru. Hakkan lugema, õppima, analüüsin. Mängisin kõigepealt väikeste panustega, proovisin erinevaid strateegiaid. Kaotasin muidugi ka, aga see oli nagu õppemaks. Keegi ei hakka inseneriks ilma koolita. Mõtlesin, et teen seda kõrvalt, aga kolmandal kuul sain aru – see toob rohkem raha sisse kui mu endine ülemus.

Nüüd on mul iga hommik sama rutiin. Tõusen üles, joon kohvi, avan kolm ekraani. Ühel on statistika, teisel reaalajas edetabelid ja kolmandal mänguaken. Ma mängin ainult blackjacki ja pokkerit. Mõnikord ruletti, aga ainult siis, kui tundub, et ratas on soe. See kõlab imelikult, aga ma olen kujundanud enda jaoks süsteemi, mis põhineb matemaatikal, mitte tundel. Ma tean, kui palju mul on, kui palju ma võin kaotada ja millal lõpetada. See pole adrenaliin, see on töö. Aga töö, mis teeb mu südame kiiremaks, seda ei saa eitada.

Üks mu parimaid päevi oli eelmisel sügisel. Olin mänginud kolm tundi, võit oli umbes 400 eurot, mis on ok, aga mitte eriline. Siis märkasin, et blackjacki laual tekkis kummaline seeria – jagajal olid järjest nõrgad kaardid. Ma olen seda varemgi näinud, see pole mustkunst, aga kui sa jääd piisavalt kaua vaatama, märkad seaduspärasusi. Ma tõstsin panust. Ja siis veel. Ja veel. Viie minuti jooksul tegin 2100 eurot. Mul oli tunne, nagu oleksin just autot müünud. Ma ei hüpanud, ma ei karjunud. Ma istusin, hingasin sügavalt sisse ja kirjutasin summa vihikusse. See on mu töö.

Aga eks ole olnud ka halbu päevi. Ja ma ei räägi neist, et kaebada, vaid sellepärast, et ka professionaal ei võida alati. Üks kord tegin vea, läksin kolmandasse mängu ilma selge plaanita, sest eelmine päev oli liiga hea. Kaotasin peaaegu 900 eurot. Ma ei läinud närvi, ma panin monitori kinni ja läksin jooksma. Järgmisel päeval tulin tagasi ja tegin selle tagasi. See ongi erinevus amatööri ja profi vahel – amatöör ajab kaotust taga, professionaal ootab oma võimalust.

Ja siin tulebki see osa, mida inimesed kõige vähem mõistavad – ma ei mängi õnne peale. Õnn on hea, kui tuleb, aga toetuda sellele pole mõistlik. Ma mängin tõenäosusega. Just sellepärast kasutan ma alati boonuseid. Iga kord, kui ma sisenen, on mul vavada promo code today. See pole ahnus, see on tarkus. Miks maksta täishinda, kui saad soodukaga? Ma näen seda nagu kütuseallahindlust – väike boonus, mis pikendab sinu sõitu. Mõni naerab, et ma koonerdan viie euroga, aga aasta lõikes on see sadu eurosid.

Mu vana sõber ütles mulle kord: "Sa oled liiga külm, see pole mäng, see on matemaatika." Aga ma vastasin: "Just sellepärast ma siin veel olen." Ma olen näinud nii palju inimesi, kes tulevad lootusega ja lahkuvad tühjade taskutega. Nad mängivad tundega, ma mängin peaga. Ma ei joo mängu ajal, ma ei räägi kõrvalistega, ma ei vaata telerit. See on minu kontor ja minu tööaeg.

Ja tead, mis kõige naljakam on? Ma pole kunagi unistanud suurtest summadest. Ma tahan lihtsalt stabiilsust. Mul on pere, mul on kodulaen, mul on tulevikuplaanid. Mängimine pole põgenemine, see on tööriist. Ja kui ma kuulen, et keegi ütleb "kasiino võidab alati", siis ma naeratan. Sest ma tean paremini. Kasiino võidab neid, kes ei tea, mida nad teevad. Aga mina tean.

Eelmisel nädalal, kui ma võitsin 3400 euroga, istusin ma lihtsalt ja vaatasin numbrit. Ei mingit tantsu, ei mingit šampust. Kirjutasin selle üles, tegin pausi ja läksin õhtusöögile. Mõtlesin, et homme on uus päev, uus statistika, uus võimalus. Aga see tunne, kui sa tead, et sa tegid oma töö hästi – see on parem kui igasugune jackpot.

Lõppude lõpuks pole ma siin kaotamas. Ma olen siin teenimas. Ja kui sa tahad minu nõuannet – ära mängi, kui sul on halb päev. Ära mängi, kui sa ei saa aru reeglitest. Ja kui sa juba mängid, siis tee seda nagu ettevõtja. Iga euro, mis sa paned, on investeering. Mina panen oma panused teadlikult ja alati on mul kaasas see väike võti – vavada promo code today. Mitte sellepärast, et ma oleks ahne, vaid sellepärast, et ma ei jäta kunagi kasutamata võimalust parandada oma tulemust.

Muidugi on päevi, kus ma kaotasin rohkem kui kavandasin. Aga need päevad on meeldetuletus, et ma pole jumal. Olen lihtsalt inimene, kes on õppinud mängu reegleid paremini kui enamik. Ja see on mu eelis.

Nüüd, kui ma seda kirjutan, on mul üks ekraan lahti ja ma ootan õiget hetke. Ma tunnen, millal laud on "küps". See on kogemus, mis tuleb aastatega. Ma ei jaga seda saladust, aga ma ütlen nii palju – iga kord, kui ma alustan, tunnen end nagu kellamees, kes seadistab oma instrumenti. Ja need, kes arvavad, et see on lihtsalt õnn, on eksinud.

Mulle meeldib see elu. Mulle meeldib, et ma saan olla oma ajagraafiku peremees. Mulle meeldib, et ma saan perega rohkem aega veeta kui kontoritöötajad. Aga kõige rohkem meeldib mulle see tunne, kui ma vaatan oma pangakontot ja näen, et minu töö on kandnud vilja. Ja ma tean, et homme tulen tagasi, et teha seda uuesti. Sest see pole hasartmäng. See on minu töö. Ja nagu iga töö, nõuab see distsipliini, kannatust ja natuke vavada promo code today – sest kui sa ei kasuta kõiki vahendeid, mida sul on, siis sa ei võida.

Lõpetuseks – ma ei soovita kellelegi seda teed, kui sul pole selget plaani. Aga kui sul on, siis tule ja vaata. Minu maailm on numbrid, tõenäosus ja rahulikud otsused. Ja selles maailmas tunnen ma end kodus.
Страницы: 1

Kuidas ma võitsin kasiinolt rohkem, kui mu naaber teenib aastaga

Портал журнала «Наука и жизнь» использует файлы cookie и рекомендательные технологии. Продолжая пользоваться порталом, вы соглашаетесь с хранением и использованием порталом и партнёрскими сайтами файлов cookie и рекомендательных технологий на вашем устройстве. Подробнее